Tutireceptek.hu fejléc

Virslis Rántott Palacsinta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
- Fél kg virsli
- panír : 2,3 tojás, liszt, zsemlemorzsa
- palacsinta: 40 dkg liszt, tej, tojás, csipet só

Elkészítés:
A virsliket megfőzöm, és félbe vágom. ( maradhat egyben is aki úgy szeretné )
Elkészítem a palacsintákat, nem szabad túl vastagra csinálni.
Ha elkészültek, fogok egy palacsintát, és beleteszek a szélére egy virslit. ( Ízlés szerint lehet sózni borsozni hogy több íze legyen majd ) a két szélét behajtom hogy oda ne folyjon be az olaj.
Feltekerem, végül a szélét bekenem tojással, hogy a palacsinta ne essen szét. ( Másik lehetőség: fogpiszkálóval rögzítem. ) Bepanírozom, és kisütöm.

Tanácsok:
Macerás, sok időt igényel a palacsinták kisütése miatt, de azt előző nap is ki lehet sütni, és akkor másnap már nemkell nyüglődni vele.
A palacsinta két azon szélét hajtom fel, amelyik a palacsinta két széle lesz, hogy oda ne folyjon be az olaj. ( ennél jobban sajnos nemtudom körüírni, remélem érthető )
Lehet krumplis rizses körettel tálalni, de önmagában is finom:)

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: Arianne113


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fahéjas almapalacsinta » Sonkás palacsintabatyu » Virslis kiflik » Virslis rizs
» Rántotta csirkemellel » Virslis hentestokány » Virslis lábtörlő » Rántott csiga
» Virslis zöldbabsaláta » Karamellás palacsinta » Rántott hagymakarikák » Virslis lecsó
» Lekváros palacsinta » Rántott gomba töltve » Igazi amerikai palacsinta » Rántott karfiolfasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.