Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zselébe zárt gyümölcsök recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 csomag átlátszó tortazselé por,40dkg eper,30dkg sárgabarack befőtt,

Elkészítés:
A tortazseléport az előírás szerint el készitjük.Az epret meg mossuk ,ki csumázzuk.A szemeket először félbe majd további 2-3 darabra vágjuk. A sárgabarackbefőttet le csöpögtetjük,az eperhez hasonló nagyságúra vágjuk.4 egyszemélyes puding formában el osztjuk a gyümölcsöket,majd zselét rámerjük.A tálkákat többször megrázzuk hogy a zselé minden hová befolyon.Hütőszekrényben kocsonyásodni hagyjuk.Tálaláskor a formákat egy pillanatra meleg vízbe mártjuk,majd a kész kocsonyákat tányérra boritjuk.

Tanácsok:
díszítéshez. tejszínhabbal díszitjük! finom italhozá félszáraz rosé pezsgő

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: madar6@freemail.hu

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kocsonyás gyümölcsök » Fahéjkrém gyümölcsökkel » Forralt bor gyümölcsökkel » Rumos gyümölcsök
» Csokiba mártott gyümölcsök » Bólé vegyes gyümölcsökből » Andi kókusz szelete » Diós almáspite
» Cruffin » Túrókrémes gyümölcstorta » Őzgerinc » Mogyorókrémes muffin 2.
» Cseresznyés rétes » Kalács és briós » Foltos túrós » Melba kocka


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.