Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ászokpalacsinta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 db füstölt csülök,
6 db tojás,
100 g liszt,
100 g zsemlemorzsa,
2 dl olaj

A palacsintához:
350 g liszt,
3 db tojás,
6 dl tej,
150 g zsír,
5 g só

Elkészítés:
A lisztet a tojásokkal, a sóval és a tejjel csomómentesre eldolgozzuk, aztán az elkészült palacsintatésztából- az olvasztott zsír felhasználásával- megsütjük a palacsintákat. A füstölt csülköt előkészítjük és kiáztatjuk, majd hideg vízben feltesszük főni. Amikor megfőtt, kicsontozzuk, a húst ledaráljuk. Héjában megfőzünk 4 tojást, sárgájukat a ledarált húshoz adjuk, ha szükséges ízesítjük, majd a megsütött palacsintákba töltjük, aztán két végüket felhajtva, a palacsintákat feltekerjük.
Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába mártva bundázzuk, majd forró, bő olajban kisütjük. Tálaláskor bő zsírban sült burgonyát és tartármártást adunk hozzá.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes csirkemell II. » Töltött csirke indiai módra » Pulykasaláta » Csülök Bajor módra
» Mézes sertéskaraj » Békacomb bundában » Erdélyi sertéstokány » Rakott fasirt 2
» Színes borsos báránysült » Göngyölt borjúszeletek » Pirított pulykamell gombával » Töltött pulykatekercsek
» Nagyidai cigánypörkölt » Baconban sült fasírt » Sörben sült gombócok » Különleges fasírtok



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.