Tutireceptek.hu fejléc

Bárányérmék pirított gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg báránycomb
20 dkg gomba
5 dkg margarin
só, bors, petrezselyem
zsiradék

Elkészítés:
A húst felszeleteljük, felhevített zsírban mindkét oldalán elősütjük.
A felszeletelt gombát margarinon megpirítjuk, fűszerezzük. A hús levét ráöntjük, és adunk hozzá kevés vizet. A hússzeleteket beletesszük, összeforraljuk.
Párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zúzaragu gombával » Barátfüle gombával töltve » Gombával töltött sonka » Tepsis husi gombával
» Gombával rakott kel » Masnitészta gombával » Zöldséges pirított csirke » Bársonyos csirke gombával
» Tepsis csirkemell gombával » Padlizsánragu gombával » Fűszeres pírított aprótök » Tonhal sajttal és gombával
» Gombával töltött uborka » Pirított máj » Pirított tarhonya leves » Tepsis virsli gombával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.