Tutireceptek.hu fejléc

Bársonyos csirke gombával - Koreai recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
-2 kicsontozott csirkemell
-3 kk liszt
-1 ek szójamártás
-késhegynyi bors
-4 ek olaj
-1 kk só
-2 kk gyömbér
-1 kis kinai gombakonzerv
-2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A csirkemellet feldaraboljuk. A szójaszószt összekeverjük a liszttel, borsal és egy evőkanál olajjal, majd a csirkehúsra öntjük. A gomba levéből 1/2 dl-t félreteszünk és sóval izesitjük. A húst olajban magpároljuk, a fokhagymával és gyömbérrel. Rátesszük a gombát, rálocsoljuk a levét és 5 percig fözzük.


A receptet beküldte: imolaviola


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Titokban sült csirkecombok » Curry-s csirke mangóval » Rakott csirke 2 » Zsályás csirkenyársak
» Csirkemell cukkínivel » Spanyol csirke II. » Csirkemáj másként » Tahiti csirkemell
» Göngyölt csirkecombok » Kijevi csirkemell » Mustáros rakott csirkemell » Pulao csirke (6 személyre)
» Csirkés tortillatekercs » Spontán csirke (gyors) » Főtt csirkemell fűszeresen » Karfiolos csirkeleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.