Tutireceptek.hu fejléc

Bazsalikomos olívaolajban sült pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
• friss bazsalikom
• bors
• só
• 6 g olívaolaj
• 120 g pulykamell

Elkészítés:
A letisztított, lehártyázott egész (vagy kisebb egybe darab) pulykamellet finomra vágott friss bazsalikommal, borssal és sóval bedörzsöljük, és kevés olívaolajon, tepsiben szép lassan, közepes hőfokú sütőben megsütjük. Vigyázzunk rá, hogy a husi ne száradjon ki, de legyen szép piros, ezért a saját levével gyakran locsolgassuk meg sütés közben.


A receptet beküldte: Migriba

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fetás-tejszínes pulykamell » Gombás - sajtos pulykamell » Zöldborsós pulykamell ragu » Búbos pulykamell
» Pikáns leves pulykamellből » Ananászos pulykamellfilé » Sajtos pulykamellrolád » Marika pulykamell tortája
» Sajtos rakott pulykamell » Spenót pulykamellel » Pulykamell Gellért módra » Mazsolás sült pulykamell
» Bazsalikomos bundáshús » Bazsalikomos csirkesaláta » Karamellizált pulykamell » Bazsalikomos saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.