Tutireceptek.hu fejléc

Böllér karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1.5 kg csontnélküli karaj
1 véres hurka
1 májas hurka
1 szál kolbász sütnivaló
só bors

Elkészítés:
A karajt mintha szeletelnénk de nem végig csak mélyen bevágjuk.Sózzuk,borsozzuk. A hurákat és a kolbászt meg hámozzuk, és mindegyikből egy kis darabot a nyilásokba teszünk felváltva, alufóliát megolajozunk, és a töltött karajt rá helyezzük,
tepsibe tesszük és kislángon másfél órát sütjük.
Majd ha kibonjuk és látjuk, hogy nem piros rá piritunk egy kicsit.Amikor kissé meghült akkor sréen felszeleteljük. Bármilyen körettel, és salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsiben sült sajtos karaj » Makói karaj » Mustban párolt karaj. » Fűszeres karajcsíkok
» Böllérkaraj » Majoránnás sertéskaraj » Borított karaj » Rakott sült karaj...
» Sült báránykaraj » Mustáros-tejfölös karaj » Töltött karaj liza módra » Karajszeletek ananásszal
» Zöldséges rakott karaj » Csípős babos karaj » Böllérmáj » Nyírségi töltött karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.