Tutireceptek.hu fejléc

Csípős, sült csirkeszárnyak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
(4 személyre)

8 db csirkeszárny
Tabasco szósz
szójaszósz
Worchestershire szósz
3-4 ek. olívaolaj
őrölt gyömbér
őrölt bors


Elkészítés:
A csirkeszárnyakat tisztítás után a fűszerekkel bepácoltam és pár órát állni hagytam. Egy serpenyőbe kb. 1 ek-nyi étolajat öntöttem, majd amikor felforrósodott, beleraktam a csirkeszárnyakat, a maradék pácot is ráöntöttem és lefedve, erős lángon puhulásig pirítottam, mindkét oldalát.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős sült uborka » Csípős saláta » Csípős pácolt csirkeszárny » Csípős csirkeragu
» Mézes-csípős csirkemell » Csípős savanyú leves » Édes-csípős zöldségek » Csípős csirkemellek
» Csípős fűszervaj » Mustáros csirkeszárnyak » Csípős burgonyasaláta » Csípős húsgombóc
» Babos hús csípősen » Kínai csirkeszárnyak » Csípős töltött burgonya » Csípős pipicomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.