Tutireceptek.hu fejléc

Gerslileves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg leveshús (lehet marha, pulyka, vagy tyúk), 20 dkg fehér bab, 20 dkg vegyes zöldség, 1 fej hagyma, l0 dkg gomba, 4 evőkanál gersli, 2 l víz, só, bors.

Elkészítés:
A babot éjszakára beáztatjuk. A kockára vágott húst a babbal egy óráig előre főzzük. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, zöldséget, gombát és a gerslit. Sózzuk, borsozzuk. Addig főzzük, amíg a hozzávalók megpuhulnak.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsolás borleves » Gyors gölődin-leves » Tárkonyos krumplileves » Krémleves édesköményből
» Zöldborsós metélt » Palóc leves másképpen » Az Én meggylevesem » Éjféli leves
» Halgombócleves » Olasz leves » Csokis palacsinta. » Tojásos-hagymás rántott leves
» Húsleves Rolanita módra » Borsós raguleves » Hideg krémleves » Tárkonyos ragu leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.