Tutireceptek.hu fejléc

Gyöngyhagymával pirított csirkemellcsíkok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemellfilé
2 db különböző színű kaliforniai paprika
petrezselyem

bors
mustár
méz
30 dkg gyöngyhagyma

Elkészítés:
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és forró olívaolajon kicsit megpirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal, mustárral és mézzel. Hozzáadjuk a gyöngyhagymát, egy kevés lével együtt. Jól összeforgatjuk, majd a kockákra darabolt pritamin paprikát, és az aprított petrezselymet is rászórjuk. Ezután 4-5 percig magas tűzön összepirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről, és kihűtjük.

Tálaláskor a megmosott, leszárított salátalevelekkel kibéleljük a tányért, ráhalmozzuk a kihűlt gyöngyhagymás csirkemell csíkokat, és friss petrezselyemmel díszítjük. Friss pékárut kínálunk hozzá.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított chilis húscsíkok » Kókuszos csirkemellcsíkok » Pirított csirke » Ropogós csirkemellcsíkok
» Pirított csirke gombával » Pirított báránymáj » Fűszeres pírított aprótök » Zöldséges pirított csirke
» Pirított kenyér tojással » Pirított gríz » Pirított mogyorótorta » Anna pirított mája
» Mustáros csirkemellcsíkok » Pirított fokhagymás saláta » Olasz pirított zöldségek » Piritott dara leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.