Tutireceptek.hu fejléc

Hús, köret, savanyúság egyben recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Az adagok tetszőlegesek.
- savanyú káposzta
- krumpli
- bármilyen hús
- zsír,vagy étolaj
- fűszerek

Elkészítés:
A savanyú káposztát átmosom, a kruplit meghámozom és karikára vágom, a húst feldarabolom, ha disznó akkor egy kicsit kikloffolom, sózom, és tetszőlegesen fűszerezem, majdnem mindíg másképp.
A tepsit kizsírozom és ráteszek egy sor levétől kinyomot káposztát, arra a krumplit, arra egy kis sót és zsíradékot, majd megint káposztát.
A káposztára a húst.Fóliázom és sütöm. Amkor leveszem róla a fóliát, ha van itthon sajt reszelek rá és egy kicsit visszatolom a sütőbe.

Tanácsok:
Gyorsan elkészül, lehet mellette mást is csinálni.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: emrus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Puliszka köret » Egyben sült sertéshús » Sült káposzta köretnek » Hercegnő burgonya(köret)
» Spárga köretként » Nyári köret » Egyben sült karaj » Hordós savanyúság
» Vegyes vágott savanyúság » Színes zöldségköret » Gombaköret » Rántott velő körettel
» Egyben sült pogácsa » Egyben sült fasírozott » Lazac céklakörettel » Pácolt marhanyelv körettel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.