Tutireceptek.hu fejléc

Huszita harci eledel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40dkg sertéshús
3ek. olaj
2 fej hagyma
10dkg virsli
10dkg csiperkegomba
20dkg sertésmáj
3ek. csipős kecsöp
sima liszt, só, bors,köménymag

Elkészítés:
A húst vékony csikokra szeleteljük, megsózzuk, borsozzuk, majd forró olajon megsütjük. Hozzáadjuk a durvára vágott hagymát, a felkarikázott virslit, a gombát és a felszeletelt májat.Egy kevés liszttel megszórjuk, felöntjük vizzel, és hozzáadjuk a kecsöpöt.Az egészet puhára pároljuk, és ha kell izlés szerint fűszerezzük még. Ha elkészült, tányérra rakjuk, a tetejére hagymakarikákat teszünk,és sült krumplival kináljuk.


A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szegények eledele » Inkák ősi eledele » Székely sertéscsülök » Citromos csirke felsőcomb
» Ünnepi tenkes szelet » Sertés láb és fül pörkölt. » Gyömbéres-fahéjas máj » Csirke, gyömbéres körtével
» Sonkás csirke » Bomba á' lá Brigitta » Spárgás pecsenyefalatok » Bácskai csirkemáj
» Zabkorpás csirkefasírt » Juhtúrós-borsós hús » Oldalaskorona » Pekingi kacsacomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.