Tutireceptek.hu fejléc

Kavarma Radomirski stílusban ( bolgár étel ) recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb, vagy szűz,
fél szál póréhagyma,
1 egész marinált sült paprika,
1,5 dl olaj,
piros paprika,
kevés száraz chili paprika (ízlés szerint),
só, bors,
fél cs. petrezselyem zöld,
kevés friss bazsalikom,
kevés friss borsikafű,
esetleg fokhagyma ízlés szerint.

Elkészítés:
A húst apró darabokra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, a húst rádobjuk, sózzuk, borsozzuk, s hagyjuk megsülni. Amikor világosbarna hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott póréhagymát, a marinált sült paprika darabokat, majd a száraz chili paprikát, végül a frissen vágott fűszereket.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bolgár rizseshús » Bolgár uborkaleves » Bolgár lecsós csirkemell » Bolgársaláta
» Bolgár zöldbabos csirke » Bolgár gyuvecs » Bolgár szendvics » Bolgár muszaka
» Bolgár ünnepi leves » Bolgar salata » Bolgár raguleves » Kitin-pipi
» Chilis csirkemell csíkok » Illatos töltött csirke » Banános-baconos csirkemell » Gyömbéres-fahéjas máj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.