Tutireceptek.hu fejléc

Királyhalom recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 főre:
őrölt fekete bors
10 dkg reszelt trappista sajt
2 tojásból palacsintatészta
1 kg burgonya
80 dkg sertéskaraj
60 dkg savanyú káposzta
1 pár sütőkolbász


Elkészítés:
A félig főtt, megpucolt burgonyát kiolajozott tepsi aljára szeleteljük.
A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, befűszerezzük és félig megpároljuk, majd a burgonyára helyezzük. A húsra a félig megsült kolbászt karikázzuk. Befedjük savanyú káposztával és alufóliával letakarjuk a tepsit, majd sütjük.
2 tojásból sűrű palacsintatésztát készítünk, belereszeljük a sajtot és leöntjük vele a húst. Alufólia nélkül sütjük még kb. 10 percig.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros csirkemell » Fincsi sajtos, baconos csirke » Húsvéti rakott csirkemell » Sertésborda gombás szósszal
» Csirkecsíkok Sztroganov-módra » Tasakban sült csirkemell » Ciprusi sertésragu » Padlizsános csirke
» Szalonnás csirkemellsült » Tejszínes-parajos csirke » Zöldborsós pulykamell » Virslipöri
» Sertéskaraj Havanna módra » Savanyú göngyölt hús » Sonkás alagút 4 » Csirkemell császárok módjára


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.