Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajt pástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
40 dkg juhsajt
20 dkg tejszínes krémsajt
2 dl tejföl
só, őrölt bors
2 evőkanál citromlé
1 csomag snidling
4 levél zselatin

Elkészítés:
A juhsajtot megreszeljük (ha nagyon puha, ledaráljuk) és a tejszínes krémsajttal meg a tejföllel simára keverjük. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük, majd a fölaprított snidlinget is hozzáadjuk. A zselatint beáztatjuk, kinyomkodjuk, és meglangyosítva jól elkeverjük a sajtkrémben.
A masszát fóliával bélelt őzgerincformába töltjük és hűtőben legalább 4 órán át, dermesztjük. A formából kiborítva, fölszeletelve adjuk asztalra.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajtos eperkrém » Francia krémsajt házilag » Mediterrán krémsajt » Csirkemájpástétom
» Marhahúspástétom » Brokkolis-krémsajtos penne » Krémsajtos csirke pennével » Májpástétom
» Pikáns csirkemáj pástétom » Burgonyapástétom » Kapros tökpástétom » Krémsajtos cukkini
» Narancsos kacsahúspástétom » Krémsajtos eperparfé » Sonkás-krémsajtos kiflik » Tepertőpástétom II


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.