Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrém szabad tűzön. recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 nagyobb padlizsán , 2 nagy fej vöröshagyma, só, őrölt fekete bors, olaj ízlés szerint.

Elkészítés:
A padlizsánt a kés hegyével (villával) megszurkáljuk és a szalonnasütéshez rakott tűzön, (vagy parázsban) többször is megforgatva megsütjük. Közben apróra vágjuk a vöröshagymát, elkeverjük sóval, őrölt fekete borssal és olajjal, majd hozzáadva a héjától megtisztított sütött, összetört padlizsánt.Az egészet alaposan elkeverjük és friss kenyérrel fogyasztjuk.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagyományos padlizsánkrém » Padlizsánkrém majonézzel » Padlizsánkrém leves » Erdélyi padlizsánkrém
» Eredeti padlizsánkrém » Juhtúrós padlizsánkrém » Jamie Oliver után szabadon » Parmezános padlizsánkrém
» Padlizsánkrémleves májjal » Majonézes padlizsánkrém » Avokádós padlizsánkrém » Kátya féle Padlizsánkrém
» Padlizsánkrémem » Diétás padlizsánkrém » Arab padlizsánkrém » Padlizsánkrém piritóssal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.