Tutireceptek.hu fejléc

Ponty oroszosan recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1.5 kg ponty
12 dkg vaj
4 dl tejföl
6 dkg liszt
3 dkg zsemlemorzsa


Elkészítés:
A felszeletelt halat sóval bedörzsöljük,lisztben megforgatjuk,vajban kisütjük.A kisült szeleteket tűzállóedénybe rakjuk és leöntjük a tejföllel.Meghintjük zsemlemorzsával és néhány percre a forró sütőbe tesszük.
Párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pontyleves lebbenccsel » Ponty szalonnásan » Cukkinis lecsós ponty » Rácponty
» Szőlős ponty » Ponty Orly módra » Ponty zöldséggel » Tejfölös-gombás ponty
» Ponty szolnokiasan » Fokhagymás ponty » Magyaros pontykocsonya » Ponty vörösborban
» Dorozsmai molnár ponty » Hússaláta oroszosan » Zöldségleves oroszosan » Kefirben párolt ponty


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.