Tutireceptek.hu fejléc

Ponty zöldséggel recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 szelet tisztított ponty
2 evőkanál olaj
40 dkg vegyes mirelit zöldség
petrezselyemzöld
4 dkg vaj
1 teáskanál cayenne bors
1 teáskanál liszt


Elkészítés:
A halszeleteket lesózzuk és félrerakjuk.
A vegyes zöldséget kevés vízzel puhára pároljuk.
A halszeleteket lisztbe mártjuk majd az olajban pirosra sütjük.
A megpuhult zöldséget vajon megforgatjuk, meghintjük apróra vágott petrezselyemzölddel.
A halat megszórjuk a borssal és ráhalmozzuk a zöldségeket.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ponty oroszosan » Zöldséggel töltött dagadó » Tepsis töltött ponty » Dorozsmai molnár ponty
» Gombás ponty » Ponty szolnokiasan » Diós rántott ponty » Pontyhalászlé egyszerűen
» Tejfölös-gombás ponty » Ropogós tészta zöldséggel » Sajtos ponty tepsiben » Kakukkfüves ponty
» Ponty variáció » Kefirben párolt ponty » Vörösboros pontyfilé » Dorozsmai molnárponty


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.