Tutireceptek.hu fejléc

Rákfarokkal töltött avokadó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 avokadókörte,
2 tk. citromlé,
5 dkg párolt rákfarok (konzerv),
4 ek. főtt rizs,
törött bors,
só,
2 ek. majonéz,
1 tk. finomra vágott petrezselyem,
3 dió bele.

Elkészítés:
Vágjuk hosszában ketté az avokadót, vegyük ki a magját. Keverjük össze a rákfarkot, a rizst, a törött borsot, a citromlevet és a majonézt. Töltsük meg vele az avokadót, majd szórjuk be a petrezselyemmel, és rakjunk mindegyik tetejére egy fél diót.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyírségi töltött karaj » Avokádós csirkesaláta » Gombával töltött burgonya » Avokádós eper turmix
» Avokado krém másképp » Sajttal töltött rizsgolyó » Töltött finom cukkini » Töltött tok
» Töltött kiwi » Húsvét utáni töltött tojás » Töltött cékla » Fahéjas töltött fánk
» Juhtúrós töltött burgonya » Töltött-rántott kifli » Gombócos töltött káposzta » Töltött gomba a mikróból


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.