Tutireceptek.hu fejléc

Sertésragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertéscomb
2 dl tejföl
2 db babérlevél
1 kanál liszt
2 kanál zsír
só, bors, citromlé

Elkészítés:
A húst kis kockákra vágjuk és zsíron a babérlevéllel, sóval, borssal ízesítve pici citromlével és kevés vízzel puhára pároljuk.
Amikor a hús megpuhult és zsírjára sült, megszórjuk a liszttel, összekeverjük, hozzáadjuk a tejfölt és pár percig forraljuk.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós sertésragu » Ciprusi sertésragu » Temesvári sertésragu » Babos sertésragu
» Citromos sertésragu » Sertésragu bográcsban » Sertésragu Budapest módra » Zöldséges sertésragu
» Savanyú sertésragu leves » Bakonyi sertésragu » Görög sertésragu » Gombás sertésragu
» Tejfölös sertésraguleves » Indiai párolt sertésragu » Sertésragu egyszerűen » Velős pacal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.