Tutireceptek.hu fejléc

Tatár bifsztek recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
bélszín
tojássárgája
vöröshagyma
mustár
petrezselyem
fehérbors

fokhagyma
ketchup
piritós

Elkészítés:
A bélszínt 24 órárán át pácoljuk, majd pépesre daráljuk. Minden 50 dkg húshoz 5 tojássárgáját adunk, és a fűszereket .Jól összedolgozzuk! Pirítóssal tálaljuk.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tatárbifsztek » Tatár beafstek » Camembert tatár » Görög bifsztek másként
» Görög bifsztek » Mediterrán lazactatár » Tatárbeafsteak » Lazactatár krémsajttal
» Sajt-tatár » Tenkes káposzta » Miccs » Kézműves szelet
» Húsrolád » Ludaskása » Virslis rántott pulylamell » Csirkés paella


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.