Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes vegyes gyümölcsleves (télen is elkészíthető) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 őszibarack befőtt (nyers barackkal nem olyan finom)
2 db banán
25 dkg eper vagy málna (ha nem lehet kapni, akkor fagyasztott is tökéletes)
2dl habtejszín
2dl 100%-os narancsél (én nem szoktam márkásat tenni bele, mert az olcsóbbal is ízletes)

Elkészítés:
Az őszibefőttet a banánt és az epret vékonyra szelem, egy tálba teszem, majd hozzá öntöm az őszibefőtt levét a tejszínt és a 2dl 100%-os narancslét, végül megkevergetem. Ennyi az egész recept :)
Ha málnával ízesítem (lehet az fagyasztott is) megnyomkodom őket, hogy a savanykás leve kijöjjön, így sokkal inkább érezni a zamatos ízeket.

Tanácsok:
A friss eper helyettesíthető málnával (fagyasztott eperrel v málnával) Ugyanolyan finom friss és fagyasztott gyümivel is.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: odihari


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes pulykaragu » Tejszínes gombaszószom » Tejszínes-sonkás tészta » Villám gyümölcsleves
» Tejszínes-tormás csirke » Tejszínes pulyka fasírt » Tejszínes csirke gazdagon » Tejszínes-parajos csirke
» Tejszínes, epres fánk » Tejszínes cukkinileves » Cukkinis tejszínes tészta » Tejszínes alagút
» Rakott tejszínes tészta » Csokis tejszínes sütemény » Sültelen tekercs » Vegyes disznósajtsaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.