Tutireceptek.hu fejléc

Vegyes savanyúság, csalamádé recept

Kategória:


Hozzávalók:
6 kg. fehér káposzta,
1 kg. sárgarépa,
1 kg. vöröshagyma,
1 kg. uborka,
1 kg. zöld paradicsom,
1 kg. paprika,
köménymag.
babér levél,
egészbors,
10 deka só,
40 deka cukor,
3,5 deci 20 százalékos ecet,
két kávéskanál borkén,
két kávéskanál szalicil.

Elkészítés:
A zöldségféléket leszeleteljük, összekeverjük, s a fűszereket is alaposan hozzákeverjük. Vízre nincs szükség, a zöldség épp elég levet enged! Az összevegyített zöldséget 1-2 mapig állni hagyjuk, majd gondosan kimosott csavaros üvegekbe tömködjük, felcímkézzük, és a polcra állítjuk.

Elkészítési idő: 240 perc

A receptet beküldte: minerva223


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vegyes, joghurtos saláta. » Diós vegyes saláta » Csalamádé 2. » Csalamádé télire
» Sajtos vegyes zöldség » Csalamádé, I. » Vegyes lekvár dinnyével » Galyasági vegyes pörkölt
» Indiai vegyes saláta » Vegyes savanyúság télre » Csőben sült vegyes zöldség » Vegyespikáns lekvár
» Vegyes grill » Gombás vegyessaláta » Svéd uborka csalamádéval » Vegyes püré leves gazdagon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.