Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges-húsos nyárs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
15 dkg koktél-virsli,
1 sárga kaliforniai paprika,
20 dkg koktél paradicsom,
20 dkg apró gomba,
2 kis fej lilahagyma,
1 kisebb cukkini.

A fokhagymás olajhoz:
3 gerezd fokhagyma,
1 dl olívaolaj.

Az összeállításhoz:
4 hurkapálca, előtte vízbe áztatva.

Elkészítés:
Olajban a fokhagymát gyenge tűzön felfőzzük, majd kb. 2-3 perc után leszűrjük és félre tesszük.

A nyársakra tetszés szerinti sorrendben felfűzzük a zöldség és hús falatkákat, majd a félre tett fokhagymás olajjal vékonyan megkenjük a nyársra húzott falatokat.

Végül 220 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt, alufóliával előkészített tepsin megsütjük.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Isztriai baromfinyárs » Nyárson sült csirkemell » Gyümölcsös nyárs » Zöldséges-húsos ragu
» Fűszeres nyárs » Vadnyárs csipkeízzel » Fácán forgónyárson » Halas grillnyársak
» Csilis csirkenyárs » Zsályás csirkenyársak » Zsiványpecsenye nyárson » Gombás nyárs
» Csalafinta csirke nyárson » Rácsos szilvanyárs » Sajtos húsnyárs » Nyársalt bárány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.