Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-céklás saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
cékla és alma fele-felerészben
tejföl
mustár
méz
bors


Elkészítés:
A céklát és az almát lereszeljük. Az öntet hozzávalóit összedolgozzuk, egy semlegesebb ízű öntetet kell kapnunk (se nem édes, se nem sós). Majd az egészet összedolgozzuk és pár órát a hűtőben összeérni hagyjuk az ízeket.


A receptet beküldte: SDitti

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos saláta » Almás céklasaláta másként. » Uborkasaláta rizstésztával » Őszi saláta
» Antonia krumplisaláta » Saláta parenyicával » Mogyorós vitaminsaláta » Vincellér fejessaláta
» Sonkás-salátás tortilla » Tonhalas rizssaláta » Szárnyassaláta » Ibi paradicsom salátája
» Diós-sonkás uborkasaláta » Kelkáposzta saláta » Egzotikus szárnyassaláta » Paraszt saláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.