Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás fánk lekvárral recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 db tojás
35 dkg liszt
1 cs. sütőpor
6 ek cukor
50 dkg alma
3 dl étolaj

Elkészítés:
Az almát lereszeljük és a levét kicsit kinyomkodjuk.
Ezután hozzáadjuk a tojásokat, lisztet, sütőport, és a cukrot.
A masszát jól összedolgozzuk, majd egy evőkanállal a forró olajba szaggatjuk.
Pirosra sütjük és lekvárral kínáljuk, vagy fahéjas porcukorral megszórjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karacsonyi csudaalmas » Egyszerű almás sütemény » Almás csirkefasírt » Almás rántott sajt
» Almas-morzsas suti » Svájci almás süti » Almás túrótorta » Jutka almás krémese
» Répás almás pirítós » Almás-fahéjas finomság » Csirkés-almás tésztasaláta » Almás-morzsás muffin
» Olga almás » Almás kukoricasaláta » Almás muffin zabkorpából » Diós-mákos almás pite


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.