Tutireceptek.hu fejléc

Almás fánk lekvárral recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 db tojás
35 dkg liszt
1 cs. sütőpor
6 ek cukor
50 dkg alma
3 dl étolaj

Elkészítés:
Az almát lereszeljük és a levét kicsit kinyomkodjuk.
Ezután hozzáadjuk a tojásokat, lisztet, sütőport, és a cukrot.
A masszát jól összedolgozzuk, majd egy evőkanállal a forró olajba szaggatjuk.
Pirosra sütjük és lekvárral kínáljuk, vagy fahéjas porcukorral megszórjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás keverős süti (gyors) » Almás-fűszeres csirkemell » Norbi almás pogi » Süte almása
» Gyors almás » Birsalmás rizs » Olaszos-almás vadkacsamell » Almás-mandulás túrótorta
» Almás püspökkenyér » Almás saláta » Almás guba » Almás-diós sajtkrém
» Almás mákos pite » Almás-mákos "kétperces" » Habos-almás sütemény » Krémsajtos almasaláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.