Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás-fahéjas ragacs recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
2 dl tej
2 evőkanál mazsola
2 evőkanál kókuszreszelék
1 evőkanál fahéj
3 tabletta édesítőszer
5 evőkanál zabpehely
1 kisebb alma

Elkészítés:
A tejet kis lángon melegítjük a mazsolával, a kókuszreszelékkel, a fahéjjal, az édesítőszerrel és a zabpehellyel, amíg a zabpehely szét nem fő. Levesszük a tűzról, hagyjuk kihűlni. Lereszeljük az almát, majd a kihűlt ragacshoz keverjük.
Frissen vagy hidegen fogyasztjuk.

Tanácsok:
Reggelire ajánlom.
Ha nincs időd reggel pepecselni vele, akkor csináld meg este, de ne keverd bele az almát! Másnap eldöntheted, hogy hidegen szeretnéd enni, vagy megmelegíted a mikróban. Ekkor keverd bele az almát.


A receptet beküldte: leveli_beka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ragacsos chilis csokitorta » Almás-fahéjas süti » Almás-fahéjas piskóta » Almás-fahéjas finomság
» Almás-fahéjas kelt rétes » Svéd ragacsos csokis süti » Bögrés almás-fahéjas süti » Almás-fahéjas kuglóf
» Almás-fahéjas frissítő » Almás-fahéjas szelet » Almás-fahéjas kevert » Almás-fahéjas sütemény
» Almás-fahéjas palacsinta » Almás-fahéjas zabkása » Chiamagos csokoládé » Zabpogácsa


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.