Tutireceptek.hu fejléc

Almás karottalé (4-6 adag) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
40 dkg karotta
40 dkg savanykás, aromadús alma
egy citrom leve
méz (ízlés szerint)
ásványvíz
citromkarikák a díszítéshez

Elkészítés:
-4-6 hosszúkás poharat behûtünk
-A karottát megtisztítjuk, megmossuk és apróra daraboljuk
-Az almát meghámozzuk, megmossuk, 4 felé vágjuk, eltávolítjuk a csutkáját
-A karotta és az alma levét elektromos gyümölcscentrifugával sûrítjük, citromlével és mézzel ízesítjük, majd jól behûtött ásványvízzel hígítjuk. A poharak szélére feltûzün 1-1 citromkarikát.
-

Tanácsok:
Ez az ízletes, vitamindús frissítõ ilyenkor õsszel különösen használ a fáradt ember szervezetének.


A receptet beküldte: tigirl17


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lakodalmas pacalleves » Almás rolád » Almás-céklás saláta » Almás süti másképp
» Almás tiramisu » Almás, rumos puding » Almás csirke székelyesen » Anyu almás pitéje
» Almás Csók » Almás-mazsolás rizs » Almás rakottas » Különleges almás süti.
» Almás-mákos "kétperces" » Almás diós » Almás-túrós farsangi fánk » Rétesjellegű almás rúd


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.