Tutireceptek.hu fejléc

Gombás csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg csirkemell
20 dkg gomba
4 dkg margarin
2 dl sovány tejföl
só, bors, paprika, kakukkfű, bazsalikom

Elkészítés:
A lebőrözött, jól kivert csirkemellet rostjaira merőlegesen bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk és kikent tűzálló tál aljára fektetjük. A maradék margarinon sóval, borssal addig pároljuk a gombát, amíg a levét el nem főtte. A tűzről levéve a tejföllel és a többi fűszerrel simára keverjük, és a húsra öntjük. Sütőben kb. 30 percig sütjük.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: Magdi8


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemelltekercs » Mozarellás csirkemell » Gombás töltött kifli » Gombás rakott borda
» Gombás hagymaleves » Gombás sárgaborsóleves » Gombás szarvas-steak » Gombás cukkinileves
» Borzas csirkemell 3. » Gombás rizottó (Nők lapja) » Gombás husi » Tojásban pácolt csirkemell
» Vajas-barackos csirkemell » Csirkemell sajtmártásban » Csirkemell Cserép-módra:-) » Gombás palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.