Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg csirkemell
20 dkg gomba
4 dkg margarin
2 dl sovány tejföl
só, bors, paprika, kakukkfű, bazsalikom

Elkészítés:
A lebőrözött, jól kivert csirkemellet rostjaira merőlegesen bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk és kikent tűzálló tál aljára fektetjük. A maradék margarinon sóval, borssal addig pároljuk a gombát, amíg a levét el nem főtte. A tűzről levéve a tejföllel és a többi fűszerrel simára keverjük, és a húsra öntjük. Sütőben kb. 30 percig sütjük.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: Magdi8


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás mártás húsokhoz » Rakott csirkemell gombával » Párolt csirkemell » Húsos-gombás cserépedény
» Karamellás-csirkemell » Currys kókuszos csirkemell » Gombás rizottó (Nők lapja) » Fokhagymás-gombás karfiol
» Gombás halfilé » Gombás tejszínes csirke » Tejszínes-gombás csőtészta » Svájci csirkemell
» Tepsis gombás marhahús » Sonkás-gombás rizibizi » Csirkemellből pörkölt » Sajtos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.