Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsános csirkemell recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
40 dkg csirkemell filé
1 közepes padlizsán
1 kis sonkahagyma
szárnyas fűszerkeverék
só, bors, foghagyma,
2 kanál olíva olaj

Elkészítés:
A csirkemellet megmosom, majd hosszú csíkokra
szeletelem, megszórom kevés fűszerkeverékkel,
sózom, fére teszem. Megmosom megtisztítom a
padlizsánt, és 1 centis csíkokra vágom,
szűrőbe teszem
, sózom borsozom. Többször átforgatom.
Megtisztítom a hagymát, és a foghagymát apróra
vágom. Az olíva olajat teflon serpenyőbe teszem, ha meleg beleteszem a hagymákat, üvegesre párolom, majd ráteszem a csirkemellet,
ha fehér mindkét oldala, ráteszem a padlizsánt
pár perc alatt átsütjük, ha kell sózzuk, bor
sozzuk, tehetünk rá szója szósz is.
Párolt rizzsel tálaljuk!

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: Mászkáló81


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kajszibarackos csirkemell » Párolt csirkemell » Spenótos csirkemell » Csirkemelles tésztasaláta
» Csirkemell lipcsei módra » Krémsajtos csirkemell » Brokkolis csirkemell » Csirkemell tejmártásban
» Mozarellás csirkemell » Padlizsános hal » Ropogós csirkemellcsíkok » Rakott csirkemell
» Padlizsános lepény » Füstöltsajtos csirkemell » Mézes-diós csirkemell » Szezámos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.