Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás vöröskáposzta recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
40 dkg vöröskáposzta,
10 dkg hámozott alma,
5 dkg hagyma,
2 szem szegfűszeg,
1 babérlevél,
2 dkg zsír,
1 dl húsleves,
1 ek ecet,
cukor,
só,
bors.

Elkészítés:
A torzsájától megtisztított vöröskáposztát vékony csíkokra vágom, a negyedelt almát vékony szeletekre vágom, a tisztított hagymát pedig megtűzdelem a szegfűszegel és a babérlevéllel. A zsírt felforrósítom, beleteszem a káposztát és az almát, elkeverem ecettel, cukorral sóval, borssal, hozzáadom a hagymát, a húslevest és közepes lángon 30-40 percig párolom. Időnként megkeverem.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lángolós almásszelet » Almás répasaláta » Almás rakott kalács » Almás csirke II.
» Almás, csokis palacsinta » Csokis-diós-almás süti » Almás krémes szelet » Amerikai Almás Pite
» Almás-mandulás túrótorta » Almás-Meggyes muffin » Almás felfújt » Rakott almás-túrós
» Mesés almás » Almás rakott galuska » Almás tepsis krumpli » Almás-kókuszos


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.