Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Almás vöröskáposzta recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
40 dkg vöröskáposzta,
10 dkg hámozott alma,
5 dkg hagyma,
2 szem szegfűszeg,
1 babérlevél,
2 dkg zsír,
1 dl húsleves,
1 ek ecet,
cukor,
só,
bors.

Elkészítés:
A torzsájától megtisztított vöröskáposztát vékony csíkokra vágom, a negyedelt almát vékony szeletekre vágom, a tisztított hagymát pedig megtűzdelem a szegfűszegel és a babérlevéllel. A zsírt felforrósítom, beleteszem a káposztát és az almát, elkeverem ecettel, cukorral sóval, borssal, hozzáadom a hagymát, a húslevest és közepes lángon 30-40 percig párolom. Időnként megkeverem.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsolás almás szelet » Kekszes-almás süti » Almás táska(Kata-féle) » Sárgarépás almasaláta
» Almás négerke » Karacsonyi csudaalmas » Almás muffin zabkorpából » Almás párolt lilakáposzta
» Bécsi almás rétes » Almás grillcsirke » Almás tormamártás » Almás-tormás csülök
» Almás sajt saláta » Almás saláta » Habos almás Ica módra » Diós-mákos almás pite


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.