Tutireceptek.hu fejléc

Almás vöröskáposzta recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
40 dkg vöröskáposzta,
10 dkg hámozott alma,
5 dkg hagyma,
2 szem szegfűszeg,
1 babérlevél,
2 dkg zsír,
1 dl húsleves,
1 ek ecet,
cukor,
só,
bors.

Elkészítés:
A torzsájától megtisztított vöröskáposztát vékony csíkokra vágom, a negyedelt almát vékony szeletekre vágom, a tisztított hagymát pedig megtűzdelem a szegfűszegel és a babérlevéllel. A zsírt felforrósítom, beleteszem a káposztát és az almát, elkeverem ecettel, cukorral sóval, borssal, hozzáadom a hagymát, a húslevest és közepes lángon 30-40 percig párolom. Időnként megkeverem.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás meggyes pite! » Bécsi almás rétes » Zabpelyhes almás sütemény » Anyóspajti almás pitéje
» Őszi almás-gombás rizottó » Almás-mandulás túrótorta » Süte almása » Kókuszos almás sütemény
» Almás-citrusos ital » Almás-mákos "kétperces" » Almás rétes 1. » Almás ananászos csirke
» Modern zabos almás lepény » Kavart almás » Habos almás Ica módra » Almás répasaláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.