Tutireceptek.hu fejléc

Kavart almás recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
3 egész tojás
30 dkg cukor
1 kkanál "rózsakő" (káliumbikarbonát/ szalakálé)
1 kkanál fahéj
1 tasak vanília
3 kkanál méz
3 evőkanál étolaj
30 dkg szeletelt alma
30 dkg liszt
tetszés szerint darabosra tört dióbél

Elkészítés:
Összekeverjük a hozzávalókat, zsírozott tepsibe öntjük, tetejére darabos diót szórunk és megsütjük.

Tanácsok:
A dió elmaradhat, de sokkal finomabb azzal.
Nagyon egyszerú és finom sütemény.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: kinbot


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-túrós rácsos szelet » Öntött almás » Bögrés almás-fahéjas süti » Kevert almás bögrés
» Pudingos-almás kocka » Almás-mazsolás crumble » Fincsi almás krémes » Almás-pudingos sütemény
» Zabpelyhes-almás süti » Almás pite/ sas módra » Kevert almás » Rétesjellegű almás rúd
» Finom almás lepény » Ripsz-ropsz Almás » Csirkés-almás szendvics » Almás-mákos "kétperces"


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.