Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos keksztorta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 ananászkonzerv (darabolt),
10 dkg kristálycukor,
25 -25 dkg tejcsokoládé és háztartási keksz,
5-5 dkg porcukor és mazsola,
8 dkg vaj

Elkészítés:
Az ananász levét egy edénybe öntjük és a kristálycukorral sűrű sziruppá főzzük. Hozzáadjuk a csokoládét és a vajat. Addig melegítjük, amíg a csokoládé felolvad. Beletesszük a mazsolát, az ananászdarabokat, az összetört kekszet, és jól összedolgozzuk. Porcukorral beszórunk egy formát, és belenyomkodjuk a keveréket. Hűtőszekrényben legalább 12 órán át hűtjük. A formából kiborítva, ananásszal díszítve tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos-túrótorta » Ananászos tiramisu » Ananászos lilakáposzta » Ananászos pezsgős álom
» Ananászos túrótorta III. » Ananászos rizssaláta » Ananászos rakott karaj » Ananászos-gyömbéres puncs
» Sajtos-ananászos csirke » Ananászos rizskorona » Ananászos kehely » Kókuszos, ananászos krémes
» Gesztenyés keksztorta » Ananászos csirkemellfilé » Ananászos éden » Kivis-ananászos bólé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.