Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos keksztorta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 ananászkonzerv (darabolt),
10 dkg kristálycukor,
25 -25 dkg tejcsokoládé és háztartási keksz,
5-5 dkg porcukor és mazsola,
8 dkg vaj

Elkészítés:
Az ananász levét egy edénybe öntjük és a kristálycukorral sűrű sziruppá főzzük. Hozzáadjuk a csokoládét és a vajat. Addig melegítjük, amíg a csokoládé felolvad. Beletesszük a mazsolát, az ananászdarabokat, az összetört kekszet, és jól összedolgozzuk. Porcukorral beszórunk egy formát, és belenyomkodjuk a keveréket. Hűtőszekrényben legalább 12 órán át hűtjük. A formából kiborítva, ananásszal díszítve tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos máj » Ananászos habos rizs » Ananászos karikák » Ananászos karajtekercs
» Ananászos rakott csirke » Ananászos currys csirke » Ananászos csirkesaláta » Ananászos mangó rum koktél
» Ananászos rizssaláta » Ananászos pezsgős álom » Ananászos pulykamellfilé » Ananászos kókuszos muffin
» Ananászos csiga » Tejfölös keksztorta 2 » Ananászos-mentás margarita » Ananászos csirke


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.