Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos keksztorta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 ananászkonzerv (darabolt),
10 dkg kristálycukor,
25 -25 dkg tejcsokoládé és háztartási keksz,
5-5 dkg porcukor és mazsola,
8 dkg vaj

Elkészítés:
Az ananász levét egy edénybe öntjük és a kristálycukorral sűrű sziruppá főzzük. Hozzáadjuk a csokoládét és a vajat. Addig melegítjük, amíg a csokoládé felolvad. Beletesszük a mazsolát, az ananászdarabokat, az összetört kekszet, és jól összedolgozzuk. Porcukorral beszórunk egy formát, és belenyomkodjuk a keveréket. Hűtőszekrényben legalább 12 órán át hűtjük. A formából kiborítva, ananásszal díszítve tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos csirkecomb » Ananászos csirkesaláta » Gesztenyés keksztorta » Ananászos tojássaláta
» Ananászos csirke/pulyka » Ananászos-gyömbéres puncs » Ananászos kocka » Ananászos rizssaláta
» Répás keksztorta » Ananászos lilakáposzta » Ananászos piskóta » Almás ananászos csirke
» Sajtos-ananászos csirke » Ananászos csirkemellfilé » Ananászos currys lazac » Ananászos karikák


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.