Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos csirkemellfilé recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet csirkemell
2 doboz ananász konzerv
3 dl növényi eredetű főzőtejszin
1 kávéskanál vegeta
5 dkg margarin
2 csapott evőkanál rizsliszt
1-1 mokkáskanálnyi őrölt fehérbors és feketebors

Elkészítés:
A húst megmossuk, szeletekre vágjuk, klopfolóval föllazítjuk a rostokat, bekenjük vegetával.
A margarint megolvasztjuk , belerakjuk a szeleteket, mindkét oldalát gyorsan megpirítjuk, majd puhára pároljuk a fehér és fekete borssal.
A húst kivesszük a margarinból és a megmaradt margarinon pár percig pároljuk az ananászszeleteket.
Az ananász levét felforraljuk és besűrítjük az előzőleg simára kevert főzőkrémmel.
Az ananászszeleteket a hús mellé helyezzük, leöntjük a szósszal.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült csirkemellfilé » Ananászos rakott karaj » Csirkemellfilé sonkában » Ananászos mangó rum koktél
» Ananászos-mentás margarita » Ananászos flan » Epres-ananászos charlotte » Borzas csirkemellfilé
» Ananászos rizssaláta » Ananászos tiramisu » Ananászos sonkás karaj » Ananászos sertéssült
» Ananászos csirkesaláta » Ananászos éden » Ananászos rizs » Ananászos saláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.