Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos csirkemellfilé recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet csirkemell
2 doboz ananász konzerv
3 dl növényi eredetű főzőtejszin
1 kávéskanál vegeta
5 dkg margarin
2 csapott evőkanál rizsliszt
1-1 mokkáskanálnyi őrölt fehérbors és feketebors

Elkészítés:
A húst megmossuk, szeletekre vágjuk, klopfolóval föllazítjuk a rostokat, bekenjük vegetával.
A margarint megolvasztjuk , belerakjuk a szeleteket, mindkét oldalát gyorsan megpirítjuk, majd puhára pároljuk a fehér és fekete borssal.
A húst kivesszük a margarinból és a megmaradt margarinon pár percig pároljuk az ananászszeleteket.
Az ananász levét felforraljuk és besűrítjük az előzőleg simára kevert főzőkrémmel.
Az ananászszeleteket a hús mellé helyezzük, leöntjük a szósszal.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás csirkemellfilé » Ananászos disznóhús » Ananászos piskóta » Ananászos sertéssült
» Ananászos-gyömbéres puncs » Ananászos máj » Ananászos vaniliahalom » Ananászos currys csirke
» Ananászos tiramisu » Borzas csirkemellfilé » Sonkás csirkemellfilé » Ananászos csirkeegytál
» Ananászos szárnyas rizottó » Ananászos-mentás margarita » Ananászos-csokis muffin » Ananászos túrótorta III.


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.