Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos rakott karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg karaj, vagy akár comb
reszelt, vagy szeletelt sajt
szeletelt sonka
párolt rizs
mustár
2 doboz kockázott ananász

bors

Elkészítés:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon megsütjük. Egy jénai tálba belehelyezzük a megsült szeleteket szorosan egymás mellé. Megkenjük mustárral a tetejüket, majd sorban a szeletelt sonkát is rátesszük. A lecsepegtetett ananászkonzervet rászórjuk, egy sor párolt petrezselymes rizst teszünk rá és betakarjuk sajttal. Kis ananászlevet öntünk a hússzeletek közé. Előmelegített sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szójaszószos karaj » Rakott fasírt » Rakott zöldborsó » Meggyes rakott piskóta
» Rakott tarhonya » Bőrös sertéskaraj sütve. » Tejszínes rakott zöldség » Ananászos csirke
» Vega rakottas » Kókuszos rakott keksz » Egyszerű rakott zöldség » Cukkini rakottas
» Ananászos csirkeegytál » Gombás-májas rakott karaj » Rakott karaj katamamamódra » Ananászos sütemény


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.