Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos rakott karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg karaj, vagy akár comb
reszelt, vagy szeletelt sajt
szeletelt sonka
párolt rizs
mustár
2 doboz kockázott ananász

bors

Elkészítés:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon megsütjük. Egy jénai tálba belehelyezzük a megsült szeleteket szorosan egymás mellé. Megkenjük mustárral a tetejüket, majd sorban a szeletelt sonkát is rátesszük. A lecsepegtetett ananászkonzervet rászórjuk, egy sor párolt petrezselymes rizst teszünk rá és betakarjuk sajttal. Kis ananászlevet öntünk a hússzeletek közé. Előmelegített sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott túrósburgonya » Gombaragus karaj » Nyári rakottas » Ananászos sonkás karaj
» Tejfölös rakott csirke » Rakott csirke 2 » Ananászos sütemény » Sertéskaraj töltve
» Epres-ananászos charlotte » Rakott puliszka » Csőbensült rakott tészta » Túrós rakott burgonya
» Rakott burgonya másképp » Tarhonyás rakottas » Rakott krumpli gazdagon » Rakott zölborsó


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.