Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-ananászos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg filézett csirkemell
2 evőkanál olaj
40 dkg szeletelt ananász (a friss az igazi)
12 dkg szeletelt gouda sajt
1 csomó újhagyma
ízlés szerint só, őröltbors, curry

Elkészítés:
A csirkemellet felszeleteljük, kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk,serpenyöben,forró olajban mindkét oldalát 3-3 percig sütjük.
Tűzállótálba helyezzük, közé tesszük az ananászt, megszórjuk a karikára szelt újhagymával. Curryvel ízesítjük, a sajttal beborítjuk.
10 percre az előmelegített sütőbe toljuk.
Forrón tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 350 kcal

A receptet beküldte: 50csillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros csirkeraguleves » Tepsis csirkeegytál » Marokkói csirkeleves » Amerikai csirke
» Tejszínes csirke gazdagon » Sajtos-fokhagymás csirke » Illatos omlós csirkemell » Zabkorpás csirkefasírt
» Bundás csirkecombok » Csirkecomb római tálban » Rántotta csirkemellel » Serpenyős csirkemáj
» Töltött csirkemelltekercs » Libanoni csirkeszárny » Bolgár zöldbabos csirke » Csípős sült csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.