Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-ananászos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg filézett csirkemell
2 evőkanál olaj
40 dkg szeletelt ananász (a friss az igazi)
12 dkg szeletelt gouda sajt
1 csomó újhagyma
ízlés szerint só, őröltbors, curry

Elkészítés:
A csirkemellet felszeleteljük, kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk,serpenyöben,forró olajban mindkét oldalát 3-3 percig sütjük.
Tűzállótálba helyezzük, közé tesszük az ananászt, megszórjuk a karikára szelt újhagymával. Curryvel ízesítjük, a sajttal beborítjuk.
10 percre az előmelegített sütőbe toljuk.
Forrón tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 350 kcal

A receptet beküldte: 50csillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos csirketál » Csirkemáj » Bohó csirke » Krémsajtos csirke pennével
» Csirkehúsos torta » Narancsos csirkemáj » Currys thai csirkemell (1) » Gombás töltött csirke
» Almaszósz csirkehússal » Ananászos csirkecomb » Magyaros rakott csirke » Csirkemájas csirkeszárny
» Mustáros-hagymás csirke » Sőrőscsirke » Paplanos csirkemell » Borban párolt csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.