Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos tál recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
ananász
Cherry Brandy
citrom+lé
méz
cseresznye

Elkészítés:
Egy ananászt megtisztítunk, és hosszú csíkokra vágjuk. Leöntjük 1 citrom levével és kevés Cherry Brandyvel. Hozzákeverjük a citrom vékony csíkokra vágott héját, és jól összekeverjük. Adunk még hozzá kevés citromlevet és leöntjük mézzel. Hagyjuk egy kicsit állni és cseresznyeszemekkel tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos csirkesaláta » Ananászos kosárkák » Ananászos szárnyas rizottó » Ananászos puncs
» Ananászos-sonkás lencsetál » Ananászos csirkecomb » Ananászos kocka » Ananászos currys lazac
» Sertészelet ananászos » Ananászos-túrótorta » Ananászos csirketál » Ananászos currys csirke
» Ananászos rántott szelet » Ananászos rizssaláta » Ananászos rakott csirke » Ananászos máj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.