Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos tál recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
ananász
Cherry Brandy
citrom+lé
méz
cseresznye

Elkészítés:
Egy ananászt megtisztítunk, és hosszú csíkokra vágjuk. Leöntjük 1 citrom levével és kevés Cherry Brandyvel. Hozzákeverjük a citrom vékony csíkokra vágott héját, és jól összekeverjük. Adunk még hozzá kevés citromlevet és leöntjük mézzel. Hagyjuk egy kicsit állni és cseresznyeszemekkel tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos melegszendvics » Ananászos sertéssült » Ananászos muffin » Ananászos-csokis muffin
» Almás ananászos csirke » Ananászos szárnyas rizottó » Ananászos kókuszos muffin » Ananászos csirkecomb
» Ananászos flan » Ananászos currys lazac » Ananászos rántott szelet » Ananászos túrótorta II.
» Ananászos csirkesaláta » Ananászos-répakocka » Ananászos habos rizs » Ananászos lilakáposzta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.