Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos tál recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
ananász
Cherry Brandy
citrom+lé
méz
cseresznye

Elkészítés:
Egy ananászt megtisztítunk, és hosszú csíkokra vágjuk. Leöntjük 1 citrom levével és kevés Cherry Brandyvel. Hozzákeverjük a citrom vékony csíkokra vágott héját, és jól összekeverjük. Adunk még hozzá kevés citromlevet és leöntjük mézzel. Hagyjuk egy kicsit állni és cseresznyeszemekkel tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos rakott csirke » Ananászos csirkecomb » Ananászos puding » Ananászos rakott karaj
» Ananászos saláta » Ananászos melegszendvics » Ananászos-túrótorta » Ananászos Ice Tea
» Ananászos pulykamellfilé » Ananászos sonkás karaj » Ananászos flan » Ananászos mangó rum koktél
» Ananászos sertéssült » Ananászos répatorta » Ananászos álom » Ananászos disznóhús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.