Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos tál recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
ananász
Cherry Brandy
citrom+lé
méz
cseresznye

Elkészítés:
Egy ananászt megtisztítunk, és hosszú csíkokra vágjuk. Leöntjük 1 citrom levével és kevés Cherry Brandyvel. Hozzákeverjük a citrom vékony csíkokra vágott héját, és jól összekeverjük. Adunk még hozzá kevés citromlevet és leöntjük mézzel. Hagyjuk egy kicsit állni és cseresznyeszemekkel tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos keksztorta » Kókuszos, ananászos krémes » Ananászos rakott karaj » Ananászos gríz
» Ananászos piskóta » Ananászos kukorica saláta » Ananászos disznóhús » Ananászos sütemény
» Kivis-ananászos bólé » Ananászos szárnyas rizottó » Ananászos lilakáposzta » Almás ananászos csirke
» Ananászos csirkemell » Ananászos palacsintatorta » Ananászos vitamin turmix » Ananászos csirkemellfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.