Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 db csirkecomb
2 ananászkonzerv
3 dl tejszín
10 dkg margarin
olaj
liszt

bors

Elkészítés:
A combok bőrét lehúzzuk és kettévágjuk. Sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, majd vaj és olaj keverékében megsütjük egy kicsit. Felengedjük egy kevés vízzel, valamint az ananászlével és lassú tűzön puhára pároljuk. Ha puha a hús kiszedjük, és a kockára vágott ananászt lábosba tesszük, kicsit főzzük majd beleöntjük a tejszínt és egy kicsit forraljuk. Ezután visszatesszük a combokat.


A receptet beküldte: szabóanita


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Sült csirkecomb » Rác csirkecomb » Ananászos kosárkák
» Ananászos currys csirke » Nyakkendős csirkecomb » Ananászos kókuszos muffin » Ananászos Pulykamell
» Ananászos csirkesaláta » Ananászos karajtekercs » Pikánsan pácolt csirkecomb » Ananászos tiramisu
» Indiai csirkecombok » Ananászos tál » Gombás csirkecombok » Gombás csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.