Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos túrótorta II. recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 piskótalap

4 dl tej,
1 csomag túró,
1 csomag vaníliás cukor,
6 evőkanál cukor,
10 dkg vaj,
3 teáskanál zselatin,
1 doboz ananász konzerv,
1 csomag citrom ízű gyümölcskocsonya

Elkészítés:
A túrót 1 dl tejjel, 1 cs. vaníliás cukorral összeturmixoljuk. 10 dkg vajat 6 evőkanál cukorral habosra keverjük.
Az elkészített túrót a vajjal és még 1 dl tejjel óvatosan összekeverjük.
2 dl meleg tejben feloldjuk a 3 teáskanál zselatint, mikor langyos lesz az elkészített túróhoz keverjük.
A torta sütőbe helyezzük a piskótát, ráöntjük a kész túrót, megrakjuk a lecsepegtetett ananásszal,
a tetejére a leírás szerint elkészített gyümölcskocsonya kerül.
Hűtőbe tesszük, másnap fogyasztható!

Tanácsok:
Vett és készített piskótával is készíthető.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epres túrótorta » Ananászos tiramisu » Szőlős túrótorta » Sztracsatellás túrótorta
» Turotorta afonya lekvarral » Ananászos puding » Ananászos csirketál » Ananászos sonkás karaj
» Epres-joghurtos túrótorta » Ananászos rizs » Ananászos-túrótorta » Sütés nélküli túrótorta
» Kókuszos, ananászos krémes » Áfonyás fincsi túrótorta » Ananászos csirkecomb » Ananászos pulykamellfilé


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.