Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Átalakított "töltött káposzta", paleosan, egyszerűen elkészítve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg darált hús
1 kg savanyú káposzta
füstölt oldalas vagy sonka(kisebb darab)
füstölt kolbász
3 fej vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
pirospaprika
zsír
1-2 paradicsom vagy sűrített paradicsom
só, bors, babérlevél
1 2,5 dl bögre rizs(elhagyható, csak kompromisszum a paleoban)

Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát zsíron megpirítom, megszórom a pirospaprikával és a tört fokhagyma is belemegy.Utána megpirul a darált hús is, felengedem pici vízzel, beleteszem a sonkát, kolbászt, főzöm fél órát fedő alatt, kis lángon.Ekkor beleteszem a káposztát, meg a maradék fűszereket és puhára főzöm.A legvégén jön hozzá a rizs.

Tanácsok:
Nálunk a káposztalevélbe csavart gombócok mindig szétestek,a családom nem szereti a vastagabb káposztalevél keményebb részeit.Macerás volt gyúrogatni a gombócokat, emiatt készítem így.
Azóta sokszor van ez az étel, mert gyorsan fel tudom tenni főni.

Elkészítési idő: 240 perc

A receptet beküldte: Mariann63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lasagne egyszerűen! » Kókuszcsók egyszerűen » Tzatziki saláta, paleosan » Sztrapacska egyszerűen
» Gombapörkölt paleosan » Puncsos süti egyszerűen » Pudingos muffin egyszerűen » Kapormártás egyszerűen
» Sütőtöktorta egyszerűen » Csülökhús egyszerűen » Almás süti - egyszerűen » Jégkrém torta egyszerűen!
» Gyümölcskenyér egyszerűen » Halászlé egyszerüen » Csángó gulyás egyszerűen » Túrótorta egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.