Tutireceptek.hu fejléc

Bacon szalonnába göngyölt máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
máj (tyúk, csirke)
bacon szalonna
vörös hagyma
fokhagyma

Elkészítés:
A májakat megtisztítjuk, a szalonna csíkokat kettévágjuk és beletekerünk a csíkokba egy egy májat, (fogpiszkálóval ha szükséges tüzzük össze) sorban tegyük bele egy serpenyőbe őket, szórjunk rájuk hagymát és fokhagymát ( a máj és a szalonna közé is tehetünk) locsoljuk meg egy kevés olajjal, a szalonnából úgyis ki sül a zsiradék, úgyhogy nem kell sok. Fedjük le alufólival,hogy megpárolódjon, majd vegyük le és süssük meg én egy órát szoktam sütni,de ez sütő függő.
Jó étvágyat hozzá :)

Tanácsok:
Isteni finom étel ez az egyik kedvencem érdemes kipróbálni :) Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: devilinbed


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconos máj » Baconbe tekert burgonya » Baconos-húsos koszorú » Baconos zöldborsós tészta
» Fokhagymás csirke baconban » Lombardiai göngyölt csirke » Baconbe tekert krumpli » Spárga baconszalonnában
» Rakott csirkemell baconnel » Baconos csirkemell » Göngyölt husi Zoli módra » Göngyölt tojás
» Sajtos-baconos krumpli » Olaszos göngyölt fasírt » Baconban sült karfiol » Göngyölt sertéskaraj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.