Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bacon szalonnába göngyölt máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
máj (tyúk, csirke)
bacon szalonna
vörös hagyma
fokhagyma

Elkészítés:
A májakat megtisztítjuk, a szalonna csíkokat kettévágjuk és beletekerünk a csíkokba egy egy májat, (fogpiszkálóval ha szükséges tüzzük össze) sorban tegyük bele egy serpenyőbe őket, szórjunk rájuk hagymát és fokhagymát ( a máj és a szalonna közé is tehetünk) locsoljuk meg egy kevés olajjal, a szalonnából úgyis ki sül a zsiradék, úgyhogy nem kell sok. Fedjük le alufólival,hogy megpárolódjon, majd vegyük le és süssük meg én egy órát szoktam sütni,de ez sütő függő.
Jó étvágyat hozzá :)

Tanácsok:
Isteni finom étel ez az egyik kedvencem érdemes kipróbálni :) Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: devilinbed


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconös-tojáskrémes kalács » Göngyölt virsli » Virsli baconba tekerve » Baconben sült camembert
» Baconos zöldségnyárs » Baconos csirkemelltekercs » Baconba göngyölt virsli » Tésztába göngyölt virsli
» Sziléziai göngyölthús » Baconbe tekert csirkemáj » Baconos zöldborsós tészta » Baconbe tekert libamáj
» Baconos-sajtos csirke » Baconos masni » Libamáj baconban » Baconos-sajtos muffin


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.