Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Göngyölt sertéskaraj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg csontozott karaj
5 dkg bacon szalonna
10 dkg hagyma
10 dkg gomba
10 dkg csemege uborka

bors
olaj
3 ek. liszt
1 dl tejföl
3 dl húsleves (kockából)
1 ek. mustár

Elkészítés:
A húst kicsit kiklopfoljuk. A hagymát felaprítjuk, a szalonnát csíkokra vágjuk, majd a hagymával megpirítjuk. Az uborkát és a gombát felszeleteljük, majd a szalonnára tesszük, sózzuk, és borsozzuk. Amikor a zöldségek is megpirultak, a ragut a húsra tesszük, majd feltekerjük, és megtűzzük. lisztbe hempergetjük, majd olajon megsütjük. Amikor kész, kivesszük a húst, és az olajba tesszük a mustárt és a lisztet, megpirítjuk, hozzáöntjük a húslevest, majd a hústekercseket visszatesszük. Lassan forraljuk, belekeverjük a tejfölt, és besűrítjük.
Rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes sertéskaraj » Göngyölt csirkemell » Baconba göngyölt virsli » Göngyölt fokhagymás csülök
» Birsalmás sertéskaraj » Savanyú göngyölt hús » Göngyölthús » Lombardiai göngyölt csirke
» Isztriai sertéskaraj » Göngyölt csirke póréval » Sertéskaraj parasztosan » Olaszos göngyölt fasírt
» Olasz sertéskaraj » Göngyölt csülök » Göngyölt pulykamell 2. » Bőrös sertéskaraj sütve.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.