Tutireceptek.hu fejléc

Barbecue szószos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

8 csirkerész (mell, comb, szárny),
2,5 dl barbecue szósz,
3 ek narancslé,
2 ek liszt,
1 sütõzacskó.

Elkészítés:
A csirketagokat bõrözzük le. Szórjuk a lisztet a sütõzacskóba, hozzá a barbecue szószt és narancslevet, rázzuk hogy keveredjék. Tegyük bele a csirkedarabokat, forgassuk a zacskót, hogy a szósz jól bevonja a húst.
Rendezzük a csirkét egy síkba, zárjuk le a zacskót, tetején vágjunk kb. 15 cm-es nyílást. Süssük 180 C°-ra elõmelegített sütõben 45-50 percig, míg megpuhul. Tálaláskor kanalazzuk a szószt a csirkére.

Tanácsok:
Megjegyzés:
A barbecue szósz készítése: keverjünk
húsleves vagy tejföl alaphoz turmixolt hagymát-fokhagymát, vajat vagy margarint, mustárt vagy majonézt és fûszereket.


A receptet beküldte: Rumino


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epres csirkemell saláta » Csilis csirkenyárs » Szegedi csirkegulyás » Finom csirkecomb
» Mézes csirke Maris módra » Csirkemelles húspogácsa » Fóliás csirke » Francia csirke citromosan
» Almás-tejszínes csirkemell » Olaszos csirkemell » Egyszerű csirkemell » Tejfölös gombás csirkecomb
» Gesztenyés csirkemáj » Hagymás-túrós csirkemell » Rácos csirkecomb » Májas csirkerolád


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.