Tutireceptek.hu fejléc

Csirke bajorosan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb
15 dkg bacon
5 dkg vaj
1 nagy fej vöröshagyma
3 dl vörösbor
2 evőkanál zsemlemorzsa
só, őrölt bors
szegfűbors, reszelt szerecsendió

Elkészítés:
A szalonna felét vékony csíkokra vágjuk. Az alaposan megtisztított, megmosott és besózott csirkecombokat a szalonnacsíkokkal megtűzdeljük, majd egy szalonnaszeletekkel kibélelt tűzálló tálba fektetjük.
A fűszerekkel megszórjuk, a hosszúkás csíkokra szelt vöröshagymával beborítjuk, a vörösborral meglocsoljuk, a zsemlemorzsával meghintjük, és a vajat rámorzsoljuk.
Forró sütőben, saját levével időközben meglocsolva szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokkolis csirkemell » Csirkés Waldorf-cipó » Caesar saláta csirkével » Csirkés rizseshús
» Mozarellás csirkemell » Sőrőscsirke » Ananászkrémes csirke » Hamis rántott csirkecombok
» Sóágyon sült csirke » Barnasörös csirkeragu » Serpenyős-babos csirkemell » Majoránnás csirkecombok
» Brokkolileves csirkemájjal » Fincsi csirkemell » Édes csirke másképp » Kókuszos csirkemellcsíkok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.