Tutireceptek.hu fejléc

Csirke bajorosan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb
15 dkg bacon
5 dkg vaj
1 nagy fej vöröshagyma
3 dl vörösbor
2 evőkanál zsemlemorzsa
só, őrölt bors
szegfűbors, reszelt szerecsendió

Elkészítés:
A szalonna felét vékony csíkokra vágjuk. Az alaposan megtisztított, megmosott és besózott csirkecombokat a szalonnacsíkokkal megtűzdeljük, majd egy szalonnaszeletekkel kibélelt tűzálló tálba fektetjük.
A fűszerekkel megszórjuk, a hosszúkás csíkokra szelt vöröshagymával beborítjuk, a vörösborral meglocsoljuk, a zsemlemorzsával meghintjük, és a vajat rámorzsoljuk.
Forró sütőben, saját levével időközben meglocsolva szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés egytál » Terefere csirke » Gombás csirkevagdalt » Csípős csirke nyárson
» Lecsós -csirkemáj » Gyömbéres csirkemell » Hagymás csirkemell » Csirkemájas szelet
» Sült csirke rizzsel főzve » Almás grillcsirke » Fokhagymás csirkecomb » Provence-i csirketál
» Csirkemáj joghurtmártással » Rokfortos csirkecsíkok » Zelleres csirke » Brokkolis csirkemell 1.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.