Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott, bundás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csirkecomb (amennyi a sütőedénybe egymás mellé belefér)
kevés vaj
füstölt karaván sajt
trappista sajt
liszt
2 tojás
vegeta
2-3 közepes vöröshagyma
1 doboz szeletelt gomba
2-3 dl főzőtejszín

Elkészítés:
A kivajazott sütőedénybe füstölt karaván sajtot reszelek.
A csirkecombokról eltávolítom a bőrt, a forgónál kettévágom. Először lisztbe, majd a vegetával ízesített tojásba forgatom, s szorosan egymás mellé helyezem a sajtra. Rászórom a vékony karikára gyalult vöröshagymát és a maradék tojásba beleforgatott gombát. A tetejét befedem reszelt trappistával, majd meglocsolom a tejszínnel.
240 fokos sütőben lefedve hagyom 40-50 percig, majd nagyobb lángra kapcsolva 10-15 perc alatt megpirítom a tetejét.

Köret lehet párolt zöldségkeverék.

Tanácsok:
Előző nap, vagy kora reggel is össze lehet állítani, hazaérkezve csak a sütés marad.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott csirkecombfilé » Rakottpulykacici » Rakott hús füstöltsajttal » Birsalmával rakott tészta
» Hortobágyi rakott tészta » Rakott gombás omlett » Hurkás rakott krumpli » Rakott húsos zöldség
» Gyergyói rakott tojás » Rakott hal káposztával » Mustáros, mézes csirkecomb » Rakott tyúkmell
» Szilvás rakott palacsinta » Magyaros rakott káposzta » Gyergyói rakott puliszka » Tojásos rakottkarfiol


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.