Tutireceptek.hu fejléc

Bíboros kehely recept

Kategória:
 Turmixok

Hozzávalók:
500 g eper
300 g málna
200 g porcukor
1/2 citrom leve
mentalevél

Elkészítés:
Turmixoljuk össze, majd passzírozzuk át a málnát, levéhez pedig adjuk hozzá a cukrot és a citromlét. Tegyük hűtőbe. Mossuk meg a lecsumázott epret. Osszuj szét poharakba. Öntözzük meg a tetejét a lehűtött lével, és díszítsük mentalevelekkel.

Tanácsok:
6 személyre

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Jeges epres kehely » Bohóc kehely » Ananász vanília-kehely » Fogyókúrakehely
» Joghurtos kehely » Nyári kehely » Rumos fagylaltkehely » Finom csokis kehely
» Feketeerdő krém kehelyben » Joghurtos fagyikehely » Bíboros kehely 2 » Narancskehely
» Bíboros szelet » Málnás sajttorta-kehely » Őszi kehely » Erdei gyümölcsös kehely


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.