Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Császárzsemle recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
50dkg liszt
1 tasak instant élesztő
2.5dl langyos tej
1 teásk. méz
1 tojásfehérje
1 teásk.só
a kenéshez t.sárga+egy kis víz

Elkészítés:
A hozzávalókat kidagasztjuk,majd megkelesztjük.
Ha megkelt 12db-ra osztjuk és gombócokat formázunk belőlük.
A tetejüket éles késsel bevágjuk,majd tepsibe helyezzük és 1/2 órán keresztül még kelesztjük.
Megkenjük a tojással elkevert vízzel és előmelegített sütőben készre sütjük.


A receptet beküldte: lina15


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejes császárzsemle » Sós, burgonyás kifli » Sajtos kelt gombóc » Bagel II.
» Milánói kalács » Káposztás pogácsa1 » Krumplis kenyérlángos » Candida szükség kenyér
» Bundás kenyér zsír nélkül » Kakaós kalácsvirág » Almás briós Briell-nek » Kenyér sütőtálban
» Lángosom » Cserepes kenyér » Házi magvas zsemle » Arizonai kukoricakenyér


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.