Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznyés hipp-hopp recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg liszt,
15 dkg cukor,
1 csomag instant élesztő,
12 dkg vaj,
2 dl tej,
1 csomag vaníliás cukor,
fahéj,
fél üveg cseresznyebefőtt,
1 db tojás.

Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy keverőtálban összevegyítjük a lisztet, az instant élesztőt, a vaníliás cukrot és egy csipetnyi fahéjat, majd egy másikban a vajat, a cukrot, a tejet és a tojást. A vizes illetve a száraz hozzávalókat összedolgozzuk, s egy kisebb méretű, magas falú jénai tálba terítjük. Vajazni, lisztezni nem szükséges, mert a tészta önmagában is elég zsiradékot tartalmaz, így nem ragad le a tál aljára. A tészta tetejét megszórjuk a cseresznyeszemekkel, fahéjjal és egy kevés cukorral.
Végül a sütőbe helyezzük, és 20-25 percig sütjük!


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cseresznyés tekercs » Cseresznyeszörbet » Meggyes-cseresznyés lepény » Diós-cseresznyés lepény
» Cseresznyés (meggyes) süti » Cseresznyés mikrós piskóta » Koktécseresznyés sutemény » Cseresznyés finom pite
» Cseresznyés habos » Cseresznyés pite 1 » Cseresznyés süti » Cseresznyesorbet
» Cseresznyés-mandulás pite » Cseresznyés citromtorta » Cseresznyés pite * » Cseresznyés rétes



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.