Tutireceptek.hu fejléc

Csirekhús karfiollal, rizzsel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg karfiolrózsa,
1 zacskó gyors rizs (12,5 dkg),
16 dkg csirekemellfilé,
4 teáskanál olaj,
2 teáskanál vágott petrezselyem,
só,
őrölt bors,
curry

Elkészítés:
A rizst és a karfiolrózsákat külön-külön sós vízben megfőzzük. A két szeletre vágott húst megsózzuk, majd olajjal kikent serpenyőben mindkét oldalát megsütjük. A rizst kevés olajjal összekeverjük, és curryvel fűszerezzük. (A karfiolt lapátkanállal szedjük ki a főzővízből!)
Tálaláskor a rizst merőkanállal félgömb alakúra formázzuk, és tányérra tesszük, majd melléhelyezzük a húst, és körberakjuk karfiolrózsákkal. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizzsel töltött paradicsom » Gombaleves rizzsel » Sertésborda karfiollal » Tengeri halfilé rizzsel
» Gomba karfiollal » Sajtos pulykamell rízzsel » Csirkemell céklás rizzsel » Cukkinis tokány rizzsel
» Pulykaragu rizzsel » Gombás tofu rizzsel » Párolt körte vörös rizzsel » Karfiollal rakott burgonya
» Csülök vadrizzsel » Rakott karalábé rizzsel » Sült csirke rizzsel főzve » Zöldségpörkölt rizzsel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.