Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirke jóasszony módra. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 egész csirke
kevés olaj

őrölt bors
majoránna
10 dkg füstölt szalonna
10 dkg gomba
10 dkg gyöngyhagyma
2 dl száraz fehérbor
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:
A csirkét darabold fel, szórd meg a fűszerekkel, tedd egy tepsibe, locsold meg olajjal, majd süsd pirosra.
Közben kockázd fel a szalonnát, és kezdd el sütni egy serpenyőben. Szórd hozzá a gombát és a gyöngyhagymát, majd párold együtt néhány percig. Öntsd fel a borral, majd az egészet locsold rá a szépen átsült csirkére, és pár percre tedd vissza a sütőbe. Tálalás előtt szórd meg finomra vágott petrezselyemmel.


A receptet beküldte: Tobzocska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges-tejszínes csirke » Csirkemájas zöldborsós hús » Csirkemaj ananasszal » Sajtos rántott csirkemáj
» Csirke idényzöldséggel » Csirke korma » Cukkinis csirkemell 2. » Almás-szilvás csirke
» Csirkés enchilada » Csirke fajitas » Töltött csirke krumplival » A Lászlók csirkemájasa
» Pikáns csirkemáj » CSirke becsinált » Lombardiai göngyölt csirke » Borsos csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.