Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirke jóasszony módra. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 egész csirke
kevés olaj

őrölt bors
majoránna
10 dkg füstölt szalonna
10 dkg gomba
10 dkg gyöngyhagyma
2 dl száraz fehérbor
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:
A csirkét darabold fel, szórd meg a fűszerekkel, tedd egy tepsibe, locsold meg olajjal, majd süsd pirosra.
Közben kockázd fel a szalonnát, és kezdd el sütni egy serpenyőben. Szórd hozzá a gombát és a gyöngyhagymát, majd párold együtt néhány percig. Öntsd fel a borral, majd az egészet locsold rá a szépen átsült csirkére, és pár percre tedd vissza a sütőbe. Tálalás előtt szórd meg finomra vágott petrezselyemmel.


A receptet beküldte: Tobzocska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tésztasaláta csirkemellel » Csirkecsorba szerb módra » Tavaszi csirke körtével » Paradicsomos csirkemáj
» Zöldbabos csirkesaláta » Fűszeres tésztás csirke » Csirkemájpörkölt, borsóval » Karamellás-csirkemell
» Cseréptálas csirke » Csirke kuglóf » Pikáns csirkeszárnyak » Csirke indiai módon
» Indiai fűszeres csirke » 5 fűszeres keleti csirke » Tejfölös csirkemell » Csirkegombóc leves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.