Tutireceptek.hu fejléc

Csirke jóasszony módra. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 egész csirke
kevés olaj

őrölt bors
majoránna
10 dkg füstölt szalonna
10 dkg gomba
10 dkg gyöngyhagyma
2 dl száraz fehérbor
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:
A csirkét darabold fel, szórd meg a fűszerekkel, tedd egy tepsibe, locsold meg olajjal, majd süsd pirosra.
Közben kockázd fel a szalonnát, és kezdd el sütni egy serpenyőben. Szórd hozzá a gombát és a gyöngyhagymát, majd párold együtt néhány percig. Öntsd fel a borral, majd az egészet locsold rá a szépen átsült csirkére, és pár percre tedd vissza a sütőbe. Tálalás előtt szórd meg finomra vágott petrezselyemmel.


A receptet beküldte: Tobzocska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bácskai csirkemáj » Csirkeszárnyas egytál » Csirkével töltött cikória » Gombás csirke
» Kedvenc csirkecombom » Cordon bleu csirkemell » Bundás csirkecombok » Fűszeres csirke
» Zöldborsós csirkemell » Csirkehús saláta » Barbár csirke » Lecsós csirke kuszkusszal
» Tejszínes-parajos csirke » Barackos rakott csirkemell » Mustáros tepsis csirkemell » Sőrőscsirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.